Izberite vaš jezik

Dogodki

Napisal
Uredništvo ČKZ
Vabilo na spletni seminar (pogovor) The Dark Sides of Europeanisation - 22.6.2020

Vabimo vas k udeležbi na spletnem seminarju Poti solidarnosti (Routes of Solidarity), ki bo potekal ob izidu publikacije The Dark Sides of Europeanisation.

Seminar bo potekal v ponedeljek, 22. junija, med 18.00 in 20.00, in sicer v angleščini, na njem pa bodo sodelovali Nidžara Ahmetašević, neodvisna raziskovalka in novinarka iz BiH, ena od avtoric publikacije; član uredništva ČKZ, predavatelj na UL in prav tako eden od avtorjev publikacije Andrej Kurnik in Eleni Takou iz organizacije Human Rights 360. Diskusiji se bodo pridružili tudi predstavniki različnih balkanskih organizacij, ki se ukvarjajo z migracijami.

Za udeležbo se registrirate prek povezave: https://zoom.us/webinar/register/WN_KC-01z6aRA-QGEiLtanZwA. Po registraciji boste na elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo s povezavo do seminarja.

Publikacija The Dark Sides of Europeanisation je dostopna na povezavi:  https://ckz.si/publikacije/monografije/the-dark-side-of-europeanisation-serbia-bosnia-and-herzegovina-and-the-european-border-regime

Informacije o načinu shranjevanja in obdelavi podatkov najdete na povezavi: https://www.rosalux.de/dsgvo-zoom